Drukspil Apps

Drukspil Apps er et godt alternativ for at prøve noget nyt, men også vi man ikke har terninger eller kort til rådighed. Der er helt sikkert nogen drukspil du ikke kender herunder, men også nogle du kender. Vi er sikker på der er noget til enhver smag. Disse drukspil apps herunder kan være med til at sætte ekstra gang i festen.

1. Knappen

Knappen er et super sjovt drukspil app. Det fungerer godt når man sidder samlet rundt om et bord, både til en forfest eller til selve festen. Med ”knappen” er der to muligheder som er gratis, enten ”lidt fuld” eller ”fuld og en sidste mulighed der hedder ”meget fuld” den koster dog penge.
I kan finde spillet både i Appstore og i Playgames.

I skal bruge:
– En mobil + Appen
– Alkohol

Drukspil Apps

Sådan gør I:
Spillet er meget simpelt, en person downloader Appen ”knappen” ned på sin telefon. Man vælger om man skal være lidt fuld eller fuld, derefter kommer der en knap frem. Mobilen går på tur (den yngste) deltager starter. Vedkommende klikker på knappen og læser udfordringen eller spørgsmålet op så alle kan hører det.

Det kan for eksempel være:
”Alle der har kørekort drikker 1 slurk”
Tag selv 3 slurke”
”Udfordr en ven i Sten Saks Papir! Taberen drikker 3 slurke”
”Alle der har fantaseret om en skolelærer drikker 3 slurke”

2. Over eller under

Over eller under er et meget populært drukspil, det er mest kendt for at blive spillet med kort. Der er lavet en app der hedder ”Over Under”, som fungerer rigtig godt hvis ikke man har kort. Det er supernemt at gå igang med og sætter hurtigt gang i festen

I skal bruge:
– En mobil + Appen
– Alkohol

Drukspil apps

Sådan gør I:
Spillet er meget simpelt. Når I har downloadet Appen åbner i den. En person starter (den ældste), der bliver vist et kort på skærmen også skal man gætte hvad det næste kort bliver. Tror man kortet er under klikker man på ”under”, og tror man kortet er over klikker man på ”over”.
For hver gang der bliver gættet rigtigt, bliver der tilføjet x-antal slurke oveni puljen. Man må først sende mobilen videre når man har gættet rigtigt tre gange i streg! Så har man valgmuligheden for at klikke ”giv videre”, men man må også gerne fortsætte. Held og lykke

3. Tour de Druk

Når man hører om drukspil Apps forbinder man det hurtigt med Tour de Druk. Det er et drukspil der giver et godt grin og er med til at sætte godt gang i festen. Skal man hurtigt have noget alkohol indenbords, men på en sjov måde så er Tour de Druk noget I skal prøve!

I skal bruge:
– En mobil + Appen
– Alkohol
– Min. 2 deltagere (Sjovere med flere)

Drukspil Apps

Sådan gør I:
Når I har downloadet, er i klar til at spille. I skal nu skrive hver deltagers navn ind (evt. tilføj et sjovt billede af hver deltager) det kan man inde på selve Appen.
Inden I starter skal i vælge om det er en deltager der læser alle kort op, eller om i skiftevis læser op blandt alle deltagere.
Så er I klar til at spille. Spillet er simpelt, vedkommende som læser kortet op, får en udfordring hvis ikke han/hun gør udfordringen skal hun drik x-antal slurke som står på kortet. Der er forskellige kort hver gang, det er ikke kun udfordringer.

Det kan være kort som:
”Tag et stykke tøj af eller drik 3 tåre”
”Giv 3 tåre ud”
”I er nu drikke-buddies. Hver gang den ene drikker skal den anden drikke”
”Afslør hvem din drømmemand eller kvinde er eller drik 2 tåre”

4. Partypal

Partypal har rigtig mange forskellige sjove drukspil inde på Appen. Rigtig mange populære som ”Sandhed eller konsekvens”, ”sandhed eller løgn” og ”mime ordet”. Du kan også finde mange mindre populære drukspil inde på Appen! Der er noget til enhver smag, download Appen ”partypal”.

I skal bruge:
– En mobil + Appen
– Alkohol

Drukspil Apps

Sådan gør I:
Når I har downloadet Appen og har åbnet den skal I skrive hver deltagers navn ind. Derefter har i adskillige muligheder af drukspil. Når I har fundet ud af hvilket drukspil I har lyst til at spille forklar Appen jer hvad I skal gøre. Deltageren som har mobilen starter og sender derefter mobilen rundt.

5. Photo Roulette

Photo Roulette er ikke et drukspil, men kan bruges til et drukspil. Denne App kan være med til at give et godt grin og ikke mindst noget alkohol indenbords som det i bund og grund handler om, men på en sjov måde!

I skal bruge:
– Hver deltager skal bruge en mobil + Appen
– Alkohol

Drukspil Apps

Sådan gør I:
Appen er meget simpelt, en deltager opretter et spil som alle skal joine. Når alle deltagere er klar starter spillet. Alle deltagere skal være klar over at billeder fra deres kamerarulle kan blive vist foran alle deltagere her. Der bliver nemlig i hver rundt vist et tilfældigt billede fra en af deltagernes kamerarulle. Nu skal alle deltagere gætte hvis billede der bliver vist. Man kan nu aftale hvem der skal drikke. Man kan aftale af de to der har gættet færrest billeder korrekte skal drikke x-antal slurke.
Held og lykke 🙂