Drukspil med kort

Drukspil med kort er et godt alternativ hvis du ikke har terninger eller andre ting til at udføre drukspil. Vi vil derfor give vores bedste og sjoveste 7 drukspil med kort så I kan få gang i festen! Vi er helt sikker på at der er noget til enhver smag, kig herunder for at finde sjove drukspil med kort! Vi tilbyder også drukspil med terninger! Klik her

1. Pyramide

Pyramide er et velkendt drukspil med kort, der sikrer den gode stemning. Det er øjensynligt også et kortspil de fleste unge allerede har stiftet bekendtskab med, hvad end det har været til en forfest, fredagscafe eller noget helt tredje. Hvis du er godt til at bluffe, så vil du helt sikkert kunne lide dette drukspil. Vi anbefaler at man er mellem 4-6 spillere, selvom man dog godt kan være færre eller flere spillere.

I skal bruge:
– Et sæt kort
– Alkohol

Drukspil med kort

Reglerne:
Reglerne er forholdsvist simple. Der skal først og fremmest laves 6 bunker med kort. I den første bunke skal der være et kort, i den anden bunke skal de være to kort, i den tredje bunke skal der være tre kort, og sådan fortsætter det indtil du kommer til den sjette bunke der skal indeholde seks kort – som du nok har regnet ud nu. De resterende kort deles ud til spillerne, så man har fire kort hver.

Den spiller der har delt kortene ud skal vende det første kort om, som ligger i den første bunke. Hvis det første kort eksempelvist er en konge (eller et andet kort) skal alle spillere kigge på deres kort, og se om de har dette kort (kongen). Den person som har kortet (i dette eksempel kongen) skal derefter give x antal tårer til en af de andre spillere, hvor at antallet af tårer afhænger af hvilken bunke man er kommet til. Det vil altså sige, at første række tæller for en tår, anden række tæller for to tåre, og så videre… Spillet fortsætter sådan indtil man ikke gider mere.

Noget af det der gør dette spil unikt er, at man har mulighed for at bluffe. Det betyder altså, at man kan lade som om, at man har et kort uden man reelt har det. Her skal man dog være opmærksom på, at man skal drikke dobbelt så mange tårer som normalt hvis man bliver opdaget i ens bluff, og man skal derfor passe lidt på med dette.

2. Røvhul

Røvhul eller præsident? – Det må tiden vise. Røvhul er et af de gode drukspil med kort, og kræver ikke meget mere end en håndfuld venner, alkohol og et sæt kort. Vi anbefaler man er minimum tre og maks 8 personer til dette spil, ellers risikere man at sidde med for få kort på hånden. 

I skal bruge:
– Et sæt kort + jokere
– Alkohol

 

Drukspil med kort

Reglerne:
Reglerne er igen forholdsvist simple, og i alt sin enkelthed gælder det om, at komme af med sine kort hurtigst muligt. Alle kort deles ud mellem spillerne, og det er derfor ikke altid alle spillere får lige mange kort, da det afhænger af hvor mange spillere og jokere der er med i spillet. Den spiller der får klør tre starter spillet, og skal starte med at smide klør tre på bordet. Herefter skal den næste spiller smide et kort med den samme værdi, eller højere. Spillet fortsætter sådan indtil, at ingen kan lægge et højere kort, eller en af spillerne rydder bordet. Når dette sker skal bunken fjernes, så disse kort ikke er med i spillet længere. Hvis man ikke kan lægge et kort der er højere end det foregående skal man ligeledes tømme sit glas.
Nedenunder ses alle kortenes værdi opnævnt, hvor 3’erne har den lavest værdi, og værdien stiger således: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, knægt, dame, konge, es og to.
Udover dette har vi også “rydderne” som er 10’erne og jokerne – Det er de bedste kort at få, da de rydder bordet. Man kan dog også rydde bordet ved, at der bliver lagt fire ens kort i træk. Det kan eksempelvist være 4x seksere. Den første spiller der formåede at komme af med alle sine kort får titlen “Præsident”, og den næste i rækken får den betroede titel “Vicepræsident”. Det stopper dog ikke her, da den sidste spiller med kort på hånden får titlen “Røvhul”, og den anden sidste spiller får titlen som “Vice-Røvhul”. I næste spil skal “Røvhullet” give sine to bedste kort til “Præsidenten”, og “Vice-røvhullet” skal give sit bedste kort til “Vicepræsidenten”.

Kortspil

Hint - hvid

Flip Cup

Cheers - Over grænsen

3. Vandfald-regler drukspil

Vandfald er et at de mest populære drukspil med kort, og med god grund. Dette drukspil sikrer nemlig højt humør (og promille) hos alle deltagere. Spillet bliver også kaldt Gud eller “Rundt om flasken”. Husk at tøm blæren inden spillet begynder, da det ikke er tilladt at forlade bordet under spillet, medmindre man trækker et kort der tillader dette. Vi anbefaler at man minimum er to personer til dette spil.

I skal bruge:
– Et sæt kort
– Alkohol
– En flaske uden låg

Vandfald drukspil

Reglerne:
Reglerne til vandfald er forholdsvist simple, og tager ikke mere end et par minutter at lære. Først og fremmest sætter man flasken på midten af bordet, og fordeler så alle kortene rundt om flasken i en cirkel. I skiftes nu til at trække et kort, og hvert kort repræsentere en drikkeleg eller en opgave der skal løses. Når det er gjort skal kortet placeres ovenpå flasken, uden at kortet vælter. Den spiller der vælter bunken med kort skal som en straf bunde en øl (eller noget andet).

Hvad betyder de forskellige kort så?
2-5’er: Drik eller uddel – Hvis man har trukket sort kort skal du selv drikke det antal tåre som værdien på kortet diktere.  Hvis du derimod har trukket et rødt kort får du æren af, at bestemme hvem af dine medspillere der skal drikke det antal tåre som værdien på kortet diktere.
6’er: Tissekort – Du har været så heldig, at trække et tissekort. Hvis du vælger at indløse kortet må du nu forlade spillet kort, enten for at gå på toilettet eller for at holde en rygepause.
7’er: Kategori kort – Du skal nævne en kategori, hvorefter at alle spillere på skift skal nævne en ting fra kategorien. Det vil altså sige, at hvis man vælger kategorien bilmærker, skal man skiftes til at nævne bilmærker såsom Audi, BMW, Ford, Skoda, Porsche, Volkswagen og så videre.. Når en af spillerne ikke længere kan finde på noget nyt, siger noget forkert eller siger noget der allerede er sagt skal vedkommende som straf drikke en slurk for hver runde i har været igennem – Det kan hurtigt løbe op, specielt hvis i er få personer om spillet.
8’er: Fingeren på næsen – Hvis man trækker en 8’er skal alle spillere hurtigst muligt sætte en finger på næsen. Den sidste person der gør dette skal tømme sit glas. 
9’er: Regelkort – Hvis man derimod trækker en 9’er må man bestemme en regel som skal overholdes så længe spillet er i gang. En regel kunne eksempelvis være, at man ikke må nævne hinandens navne, og hvis man gør dette skal man tage 5 slurke.
10’er: Vandfald – Vandfaldet begynder når den der trækker 10’eren begynder at drikke. Herefter skal alle spillere drikke indtil den forrige spiller i rækken stopper med at drikke.
Knægt: Knægteskål – Hvis man trækker dette kort er der fællesskål for alle knægte
Dame: Dameskål – Hvis man trækker dette kort er der fællesskål for alle damer
Konge: Bestemmer kortet – Hvis man derimod trækker en konge skal vedkommende der trækker kortet sætte kortet fast på panden, og vedkommende er så kongen og bestemmer indtil kortet falder ned fra panden igen.
Es: Sniperen – Esser er et sniper kort, og hvis man trækker dette kort skal man danne et sigtekorn med ens pegefinger og ens tommelfinger (👌🏽). Herefter vælger man en af ens medspillere man ønsker skal drikke, og kigger på vedkommende igennem sigtekornet imens man tæller fra et og op til så meget man kan nå indtil vedkommende opdager det. Det tal man stopper ved er det antal slurke personen skal drikke.

4. Bro drukspil

Bro er et ufatteligt populært drukspil med kort, og med god grund. Spillet går i alt sin enkelthed ud på, at krydse den symbolske bro. Det egner sig perfekt hvis man leder efter et bustur drukspil, eller blot mangler lidt inspiration til et godt drukspil man kan spille med en ven/veninde. Vi anbefaler at man kun er to spillere.

I skal bruge:
– Alkohol
– Et sæt kort

Drukspil Apps

Reglerne:
Først og fremmest skal man placere ti kort med bagsiden opad i en lige linje på bordet. Herefter skal man lægge en genstand (en ølkapsel, mønt eller noget helt tredje) mellem kort nr. 5 og 6, da denne genstand skal symbolisere en bro. Det handler nu om, at nå over denne bro, og dermed også få vendt alle kortene på ens vej. En af spillerne udvælges til, at starte med at vende kort fra den ene side af broen. Hvis man vender et kort mellem 2-10 sker der ingenting, men hvis man derimod vender et billedkort eller et es skal man drikke samtidigt med at man skal gå tilbage på broen. En knægt udløser en tår, en dame udløser to tåre, en konge udløser tre tåre og et es udløser fire tåre. Derudover skal man også rykke tilsvarende antal skridt tilbage, og de vendt kort skal udskiftes med nye kort lagt med bagsiden op. Hvis man ikke kan rykke længere tilbage er man nødsaget til, at forlænge broen så den består af mere end de oprindelige ti kort. Hver gang en spiller krydser broen, skal der ligeledes drikkes tre tåre. Spillet slutter først når det sidste kort på broen er vendt om, og det hverken er et billedkort eller et es.

Viking Ølbong - 67 cm

Viking Ølbong - 100 cm

Beer pong bord

ET 200 Alkometer

5. Blackjack Drukspil

Blackjack er et af de mest populære kortspil der findes, og hvis du nogensinde har sat dine ben i et casino kender du højst sandsynligt allerede spillet som din egen bukselomme. Det er derfor også et godt drukspil. For god ordens skyld gennemgår vi også reglerne, og hvordan dette ellers klassiske kortspil kan være behjælpelig med at løfte alle spilleres promille.

I skal bruge:
– Et sæt kort
– Alkohol

forfest drukspil

Reglerne:
Reglerne er stort set ligesom man kender det fra den almindelige blackjack, og det gælder derfor om at komme så tæt på 21 i alt. Først og fremmest skal der dog udpeges en dealer, der står for at dele kortene ud. Den yngste spiller starter som dealer, og giver hver spiller to kort. Den spiller der sidder til venstre for dealeren starter. Hver gang at dealeren taber skal vedkommende drikke, og hver gang en af spillerne taber skal vedkommende også drikke. Hvis spilleren derimod rammer blackjack, skal dealeren drikke tre tåre, og hvis dealeren får blackjack skal alle spillere drikke tre tåre.

6. Poker drukspil

Dette drukspil er en smule anderledes end det poker man normalt spiller på et casino, men er tilgengæld også langt sjovere. De klassiske Texas Hold’em kort bliver nemlig udskiftet med drukspil kort. Vi anbefaler at man er minimum tre spillere til dette spil.

I skal bruge:
– Et sæt kort
– Alkohol

Drukspil med kort

Alle spillere tildeles et kort, som de ikke selv må se. Dette kort placeres på panden ved hjælp af lidt fugt, og så alle andre spillere udover dig kan se dette kort. Herefter skal alle spillere satse mellem 1-5 tåre på, at deres eget kort er det højeste blandt alle spillerne. Esset er det laveste kort i spillet, og kongen er det højeste. Hvis man har det højeste kort skal alle andre end en selv drikke det antal tåre som man har satset. Hvis man derimod har det laveste kort, skal man selv drikke antallet af tåre man satsede gange to. Når alle har drukket op starter den næste runde. 

7. Over eller under drukspil

Højere eller lavere er et simpelt drukspil, hvor hver spiller skal spille mod en dealer om hvem der skal drikke. Vi anbefaler derfor også at man som minimum er to spillere til dette spil. I kender måske allerede spillet under navnet “ Over eller under”.

I skal bruge:
– Et sæt kort
– Alkohol

Drukspil med kort

Først og fremmest skal der udvælges en dealer, der i første runde er alderspræsidenten (den ældste) i spillet. Dealeren skal i første omgang spille mod den yngste i spillet. Herefter trækker dealeren et kort der lægges på bordet så alle spillere kan se det. Ud fra dette skal spilleren gætte, om det næste kort er over eller under det nuværende kort. Det vil eksempelvis sige, at hvis det første kort der trækkes er en 6’er skal spilleren så gætte om det næste korts værdi er over eller under. Hvis spilleren siger “højere” skal det næste kort være højere, og hvis spilleren siger “lavere” skal det næste kort være lavere for, at han vinder. Hvis man gætter rigtigt må man enten fortsætte, eller sende bunken videre til den næste person i rækken der skal gætte, om det næste kort er over eller under.

Sådan fortsætter spillet indtil, at en af spilleren gætter forkert. Herefter skal denne spiller drikke slurke svarende til hvor mange kort der ligger i bunken. Det vil altså sige, at hvis man gætter forkert på det tredje kort skal man drikke tre slurke. Esserne er både det laveste og højeste kort i spillet, og man er derfor sikret et fripas som spiller hvis dette kort bliver trukket. Hvis dealeren derimod trækker en 7’er som det første kort kan spilleren vælge at sige “7’er flyver” hvorefter at dealeren skal fjerne kortet og dealeren selv skal drikke en slurk.