Drukspil til forfesten

Det er meget populært for unge mennesker, at man skal tage til en forfest inden, at man tager til den ”store” fest. En forfest fungerer på den måde, at man mødes nogle mennesker noget tid inden man skal videre til den oprindelige fest for at varme op til festen og få noget indenbords.
Mange afholder også en forfest for at spare penge, så man drikker en masse alkohol til forfesten og tager videre i byen efter. Det er nemlig ikke lovligt at medbringe eget alkohol til diskoteker, på den måde er det en god og nem måde at spare penge på. Så overordnet set handler forfest om at man får drukket så meget alkohol som muligt inden festen, så man er klar til at fyre den max af.
Vi vil her give dig 5. af de sjoveste og bedste forfest drukspil, hvor der er mulighed for at få en masse alkohol indenbords.
Leder du efter andre drukspil? Klik her

1. F*ck The Dealer

Dealeren går derefter videre til næste spiller. Dealeren kan må først give bunken videre hvis tre personer har svaret forkert i streg. Men dealeren bestemmer selv om han/hun har lyst til at give bunken videre.

Vedkommende som gætter, skal selvfølgelig også drikke. Gætter du rigtigt slipper du for at drikke, men gætter du forkert på andet forsøg skal du drikke en slurk pr. kort du har gættet forkert. Det vil for eksempel sige;
Dit første gæt var på 4, og dealeren siger ”over” og du gætter på 6.
Dealeren kort var en ”dame” så skal du drikke 6 slurke fordi at det er 6 kort fra.

forfest drukspil

Sådan gør i:
Resten af spillekortene blandes sammen. Der skal nu findes en dealer.
Dealerens opgave er skiftevis at spørge en person om hvilket kort dealeren tror der ligger øverst i kort bunken.
Hvis det øverste kort er en ”dame”, og vedkommende som skal gætte, gætter på 7. Så Skal dealeren så svare ”højere” fordi, at dame er højere end 7.
Vedkommende som skal gætte, har derfor to muligheder, for at gætte det øverste kort som dealeren sidder med.

Dealer regler:
Gættes der rigtigt første gang = 5 slurke
Gættes der rigtigt anden gang = 3 slurke
(Man kan selv bestemme om det er for meget eller for lidt)

Dealeren går derefter videre til næste spiller. Dealeren kan må først give bunken videre hvis tre personer har svaret forkert i streg. Men dealeren bestemmer selv om han/hun har lyst til at give bunken videre. Vedkommende som gætter, skal selvfølgelig også drikke. Gætter du rigtigt slipper du for at drikke, men gætter du forkert på andet forsøg skal du drikke en slurk pr. kort du har gættet forkert. Det vil for eksempel sige;
Dit første gæt var på 4, og dealeren siger ”over” og du gætter på 6.
Dealeren kort var en ”dame” så skal du drikke 6 slurke fordi at det er 6 kort fra.

I skal bruge:
– Et kort spil
– Alkohol

2. Forfest Drukspil "Tre"

Spillet ”tre” er et super nemt spil og kræver ikke meget, men man kan komme til at drikke meget. Spillet er derfor perfekt til en forfest hvis man hurtigt skal have en masse indenbords. Det kan enten gå over en person eller alle personer, det der gør spillet sjovt og uforudseligt.

I skal bruge:
– En masse alkohol
– Et raflebæger + en terning

Sådan gør I:
I skal sidde rundt ved et bord alle mand skal have noget at drikke af. Det gælder om ikke at slå tallet ”tre” medmindre man gerne vil drikke. Man skiftes til at slå med terningen, hvis en person slår ”tre” har man tjansen for at drikke det de andre deltagere slår.
Hvis en person eksempelvis slår 5, skal personen der har slået ”tre” skal vedkommende tage 5 slurke. Man kommer af med ”tre” ved enten at slå en 3´er selv eller, at en anden person slår en 3´er. Man kan selv bestemme om det er 1 slurke per øjn på terningen eller en halv.

3. Fireball

Fireball drukspil er et rigtig sjovt og konkurrencemæssigt drukspil. Du kan spille fireball drukspil med mange mennesker I skal samle jer omkring et bord. Det vil være smartest at stå op omkring bordet så man rigtig kan mærke stressen der foregår i spillet. Sæt en masse kopper i midten af bordet samlet og fyld derefter dem alle op med alkohol. Jo flere kommer der er, desto flere runder af fireball er der.
Der er to tomme kopper som der skal bruges til at sætte gang i spillet. Det gælder om at hver person med den tomme kop skal starte overfor hinanden. Start kopperne står foran hver af de to personer nu. Hver deltager med de to start-kopper skal hver især også have en bordtennisbold. De skal kaste bolden ned i bordet og derefter skal bolden ramme ned i start koppet. Kaster du bordtennisbolden, så den rammer i på første forsøg, må du give din kop og bold videre til en hvilken som helst anden person. Det er klogest at give koppen + bolden til personen der er lige før den anden person der prøver at ramme i ens kop. Da det gælder om at indhente hinanden.
Når man har indhentet en anden deltager med start-koppen, skal man placere sin kop og bold i den andens start-kop. Send derefter deres start-kop videre til din sidemakker. Personen der er blevet indhentet, skal nu drikke en af de mange kopper der står i midten af bordet med alkohol som straf. Hvis man på uheldigvis rammer en af kopperne med alkohol i midten i dit forsøg på at ramme din kop, skal du drikke det kop du rammer. Derefter sættes koppen under dit start-kop og du er klar til at spille igen.

I skal bruge:
– En masse plastik kopper
– 2 Bordtennisbolde
– En masse alkohol

4. Drukspillet

Drukspillet er en super god og sjov måde at starte en forfest ud på. Alle får noget at drikke.
Drukspillet er en sang du finder på spotify, sangen hedder ”drukspillet” udgivet af Andreos & Malto. Der bliver sagt alt hvad man skal gøre i sangen.
Det kan blandt andet være:
”Alle drikker to tåre”
”Hvis du har brunt hår, tager du to tåre”

Du skal bruge:
– Spotify
– En højtaler
– Alkohol

Der indgår flere forskellige lege i sangen.
Synes bare du skal sætte den på, god fest!

forfest drukspil