Sjove drukspil

Et sjovt drukspil kan ikke alene redde en kedelig fest. Det kan også sætte ekstra gang under festlighederne. Og der er nok at vælge imellem, når der skal ekstra fart på både kolde øl og stærke shots. Vi har fundet 5 af de bedste og sjoveste drukspil!
Få listen af sjove drukspil herunder!

Uanset om I er 4 eller 20 samlet, om I er 20, 30 eller måske ældre – så kan drukspil både ryste jer endnu mere sammen og ikke mindst være med til at skabe en fest I sent vil glemme! Og der er drukspil for enhver smag. Både drukspil med terninger, drukspil med kort og sjove drukspil der ikke kræver meget andet end fyldte glas. Se vores bud på tidens mest effektive drukspil her.
Vi tilbyder og drukspil til forfesten

1. Meyer drukspil

De fleste kender nok det klassiske terningespil, Meyer, hvor det hele tiden gælder om at slå højere end deltageren før. Her kan man både vælge at spille ærligt og bluffe sig igennem.

I skal bruge:
– 2 Raflebæger
– 2 terninger + 1 terning pr. deltager
– Alkohol

Sådan gør I:
Hver deltager får en terning, der placeres på bordet med 6-tallet opad. Den skal vise, hvor mange liv hver især har tilbage. Taber man en runde, skal man gå et liv ned på terningen – altså fra 6 til 5 til 4 til 3 osv. – og samtidig drikke en tår som straf. Hvis en spiller når 1 på sin terning, må han eller hun spinne den og se, om det er muligt at få flere liv. Dette må dog kun gøres en gang pr. deltager.

sjove drukspil

De to resterende terninger placereres mellem raflebægrene. De har forskellig værdi alt efter, hvad de lander på, når I slår med dem. Det højeste man kan slå er ”Meyer” som består af en 1-er og en 2-er. Det næsthøjeste er ”Lille Meyer”, som kræver en 1-er og en 3-er. Derefter følger ”par”, som er to ens, og dernæst de andre tal, som afgøres ud fra det højeste antal øjne du slår. Her skal det højeste antal øjne placeres på bordet som 10’ere og det laveste som 1’ere. Det vil sige, at slår du en 4-er og en 3-er, så udregnes det som 43.   

Nu kan spillet begynde! Start med at lægge de 2 terninger oven på det ene raflebæger og derefter lægge det andet bæger henover, så de to terninger er gemt imellem de to. Den første deltager ryster bægrene og løfter det øverste, så kun han eller hun kan se resultatet. Det gælder som sagt om at slå højere end den forrige deltager, og gør du ikke det, kan du vælge at lyve. Tvivler den næste i spillet på dig, har han eller hun mulighed for at løfte raflebægeret og se om du nu også taler sandt! Fanges du i at lyve, skal du gå et liv ned på din terning og drikke en tår. Har du derimod talt sandt, er det personen der tvivlede på dig, er går et liv ned og skal drikke som straf. Vil du ikke lyve, kan du i stedet sige ”det eller derover”, ryste raflebægeret og sende det videre. Nu er det op til den næste person i række, om de stoler på dig – eller ønsker at løfte raflebægeret.

Skal der ekstra gang i festen, kan I indføre drukstraf – for eksempel ud fra at jo højere tal man taber på, jo højere er straffen:
Slås der 32-43: Drik 1 gang
Slås der 44-65: Drik 2 gange
Slås der Lille Meyer: Drik 5 gange
Slås der Meyer: Tøm glasset

2. Pyramide drukspil

Pyramide er et af de sjove drukspil. Et både nemt og sjovt drukspil. Og så er det effektivt, hvis der skal lidt indenbords i en fart! Men det gælder om at holde masken – og det bliver ikke nemmere som aftenen går.

I skal bruge:
– Et sæt spillekort (uden jokere)
– Alkohol

Sådan gør I:
I kan være fra 2 til 6 personer, og som med så meget andet, så er det sjovere, hvis I er flere. Hver spiller får 4 kort og må nu kigge på dem i 1 minut inden de lægges på bordet ned bagsiden opad. Derefter laves der en pyramide af de resterende kort. Den skal have 5 rækker med kort og alle skal ligge fladt på bordet med bagsiden opad.

Drukspil med kort

I skiftes nu til at vende et kort i pyramiden nedefra og op. Hvis der er en deltager der har det vendte kort på hånden, må han eller hun uddele en tår til en af de andre. Men man kan også vælge at bluffe og sige, at man har kortet på hånden – også selv om det er løgn. Nu er det så op til den person der skal drikke, om de tror på at det nu også er rigtigt. Hvis vedkommende tror på det, så skal der drikkes. Men tror vedkommende ikke på det, skal den person der påstår det, vende det rigtige kort om. Har personen talt sandt og vender det rigtige kort, skal han eller hun tage 2 tårer af sin drink. Når der ikke er flere kort at vende i pyramiden, skal alle sige hvilke kort de har på bordet – og i den rigtige rækkefølge. Kan man ikke huske sine egne kort, skal man drikke en genstand.
Hvor meget man skal drikke afhænger af flere ting:

  • Ved kort i 1. række i pyramiden: 1 tår
  • Ved kort i 2. række i pyramiden: 2 tårer
  • Ved kort i 3. række i pyramiden: 3 tårer
  • Ved kort i 4. række i pyramiden: 4 tårer
  • Ved kort i 5. række i pyramiden: 5 tårer
  • Hvis man bliver opdaget i at snyde, skal man drikke dobbelt
  • Hvis man tror, at en person snyder, men personen har talt sandt, skal man selv drikke dobbelt
  • Hvis kortet ligger lodret, skal man drikke dobbelt
  • Hvis man ikke kan huske sine egne kort eller vender et forkert kort, skal man drikke en genstand

Druk ludo i glas

Viking Ølbong - 67 cm

Beer Pong - bane sæt

Terninger

3. Ølbowling

Denne drukleg er særligt god om sommeren, hvor I kan lege den udenfor. Men den kan også fint fungere indendørs.

I skal bruge:
– 4 stole + 1 stol til 
– En fodbold
– Dåse alkohol

Sådan gør I:
Stil 2 stole i den ene ende af haven, parken eller stuen og de 2 andre 5-6 meter væk. De skal fungere som fodboldmål. Stil en åben dåseøl mellem hver stol. Del jer i to hold, der stiller sig i hver sin ende af ”banen” og forsøg nu at ramme den åbne dåseøl med en fodbold. Rammer man skal en spiller fra det modsatte hold hente bolden, og først når han har hentet den, og er tilbage må øllen rejses op. Sådan fortsætter legen til et af holdenes øl er tom.

sjove drukspil

4. Vandfald drukspil

Vandfald drukspil er et af tidens mest populære, men samtidigt et af de sjove drukspil. Måske fordi det er utroligt effektivt – men også fordi man kan spille det uanset om man er 2 eller 8.

I skal bruge:
– En flaske
– Et sæt spillekort (uden jokere)
– Alkohol

Sådan gør I:
Stil den tomme flaske på ordet, og fordel alle spillekortene omkring den i en cirkel. Hver spiller trækker nu et kort fra cirklen – uden at bryde den. Sker det, skal spilleren, der brød den, drikke en genstand. Alle de kort der trækkes lægges på den tomme flaske, så der til slut er en hel stak kort, der skal balancere på den tomme flaske. Den der vælter stakken med kort, skal drikke en genstand og så er spillet slut.
Alt efter hvilket kort der trækkes har en konsekvens:

Es: Trækker du et es, skal du på et hvilket som helst tidspunkt kigge på en anden spiller, imens du laver en cirkel med din finger rundt om dit øje. Du skal samtidig begynde at tælle. Når personen du kigger på, opdager dette, skal han eller hun drikke det antal slurke, som du har nået at tælle til.
Sorte 2-ere og 5-ere: Drik selv det antal kortet angiver
Røde 2-ere og 5-ere: Bed en anden deltager om at drikke det antal slurke kortet viser.
6-ere: Læg din tommelfinger på kanten af bordet, på et hvilket som helst tidspunkt. Nu skal de andre deltagere gøre det samme – den spiller der gør det sidst, skal drikke 5 slurke.

Vandfald drukspil

7-ere: Find på en kategori – det kan være lande, navne, dyr, film eller noget helt andet. Nu skal alle deltagere nævne en ting indenfor denne kategori. Den der ikke kan, skal drikke 5 slurke.
8-ere: Du må gå på toilettet lige når du har lyst.
9-ere: Du må finde på en helt ny regel. Det kan være at man skal sige skål på en bestemt måde, stå op når man trækker ell.lign. Er der en deltager der glemmer reglen, skal denne drikke 5 slurke.
10-ere: Alle skal begynde at drikke, og man må først stoppe, når spilleren til højre for en, er stoppet.
Knægte: Alle mænd drikker.
Dronninger: Alle kvinder drikker.
Konger: Du er konge og må lave alle vandfald regler, indtil en ny trækker kongen!

Shots roulette

Spin the bottle

Shock spil

Slå søm i

5. Edward Ølhånd

Det kan godt lyde lidt svært – og lidt fjollet. Men tro os! Det er et af de sjove drukspil!

I skal bruge:
– Gaffatape
– 2 dåseøl pr. deltager

Sådan gør I:
Alle deltagere får tapet en dåseøl fast i hver hånd med gaffatape. Begge øl åbnes. Det kan være lidt svært, så hjælp hinanden lidt på vej. Reglerne er nu enkle: Ingen må fjerne deres øl, før de er drukket. Så hvis telefonen ringer i din lomme, du skal på toilettet eller bare klø dig på næsen, så er du nødt til at bunde først!

Held og lykke! 🙂

sjove drukspil